A Beautiful Day english
Het team van A Beautiful Day

Wij zijn A Beautiful Day

Fried-Jan

Toen vrienden van me een paar jaar geleden gingen trouwen, dacht ik: wat voor speciaal cadeau kan ik ze geven? Het werd een weddingclip van de bruiloft, maar dan wel op mijn manier! Dit was zo'n succes dat andere aanstaande bruidsparen er om gingen vragen. A Beautiful Day was geboren! Tijdens iedere vertoning ben ik weer blij dat ik dit ooit begonnen ben, want de reacties zijn onvergetelijk...

CEO / Camera / Editor


Machella

Normaal gesproken moet je als bruidspaar lang wachten om het eindresultaat te zien, maar wij laten iedereen al dezelfde avond genieten!! 's Avonds is het echt super als je na heel intensief werken, heel veel mensen blij maakt. Ik vind het het mooiste compliment als mensen zeggen: 'je hebt het bruidspaar precies neergezet zoals ze zijn!'.

Production / Editor


Sjoerd

Niets geeft mij meer voldoening dan een net getrouwd bruidspaar een prachtige weddingclip te leveren, waarbij ik het liefst werk met een zo min mogelijk opvallende manier van filmen.

Door middel van creativiteit, enthousiasme en gevoel probeer ik bij elke bruiloft weer de kleine prachtige momenten te vangen, zodat deze voor altijd nog met plezier bekeken kunnen worden.

Camera / Editor


Zoë

Liefde is de rode draad in mijn leven. In mijn eigen film en storytelling bedrijf volg ik vol overgave mijn hart. Ik werk het liefst met mensen die passie voelen voor hun vak. Bij A Beautiful Day haal ik mijn hart op: passie voor het filmvak én romantiek te over. Wat is leuker dan een dag doorbrengen met mensen vervuld van liefde? Op een bruiloft is love all around you! Ik vind het elke keer een avontuur om dat zo mooi mogelijk vast te leggen.

Editor

Copyright © A Beautiful Day 2018 • KvK 27157593