A Beautiful Day english
Het team van A Beautiful Day

Wij zijn A Beautiful Day

Fried-Jan

Toen vrienden van me een paar jaar geleden gingen trouwen, dacht ik: wat voor speciaal cadeau kan ik ze geven? Het werd een weddingclip van de bruiloft, maar dan wel op mijn manier! Dit was zo'n succes dat andere aanstaande bruidsparen er om gingen vragen. A Beautiful Day was geboren! Tijdens iedere vertoning ben ik weer blij dat ik dit ooit begonnen ben, want de reacties zijn onvergetelijk...

CEO / Camera / Editor


Katelijn

Normaal gesproken moet je als bruidspaar lang wachten om het eindresultaat te zien, maar wij laten iedereen al dezelfde avond genieten!! 's Avonds is het echt super als je na heel intensief werken, heel veel mensen blij maakt. Ik vind het het mooiste compliment als mensen zeggen: 'je hebt het bruidspaar precies neergezet zoals ze zijn!'.

Production / Editor


Vincent

Tijdens mijn studie Communication en Multimedia Design is mijn zus getrouwd. 's Avonds op het feest werd ik geconfronteerd met dit geweldige concept. Ik was hier zo van onder de indruk, dat ik dacht, bij dit bedrijf moet ik afstuderen. Voor mijn afstuderen heb ik een fantastisch product ontwikkelt voor bruidsparen die de bruiloft iedere keer weer opnieuw willen beleven, de I Do. Iedere bruiloft is anders en iedere bruiloft is een uitdaging voor mij om de gasten en het bruidspaar te verrassen.

Camera / Editor


Richard

Toen Fried-Jan mij in 2012 vroeg om het team van A Beautiful Day te versterken, heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben in een warm bad terecht gekomen met creatieve mensen die passie hebben voor hun vak. Het is onwijs gaaf om als planner met zulke leuke en enthousiaste bruidsparen in contact te komen en te praten over de mooiste dag van hun leven.

Als editor is het fantastisch om de bruid en bruidegom een hoofdrol te laten spelen in hun eigen sprookjesfilm.

Production / Editor


Michiel

Muziek, alles in mijn leven heeft om muziek gedraaid. Na de Stedelijke Muziekschool, beleefde ik in de jaren negentig succesvolle jaren als producer. James Brown is Dead was mijn grootste hit, Nr 1 in 9 landen en goud in de USA!. Na drie jaar in Spanje te hebben gewoond, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij A Beautiful Day. Beeld en muziek samen brengen en dat met een geweldig team van mensen. Ik ben hier helemaal op mijn plek.

Camera / Editor


Sjoerd

Niets geeft mij meer voldoening dan een net getrouwd bruidspaar een prachtige weddingclip te leveren, waarbij ik het liefst werk met een zo min mogelijk opvallende manier van filmen.

Door middel van creativiteit, enthousiasme en gevoel probeer ik bij elke bruiloft weer de kleine prachtige momenten te vangen, zodat deze voor altijd nog met plezier bekeken kunnen worden.

Camera / Editor


Zoë

Liefde is de rode draad in mijn leven. In mijn eigen film en storytelling bedrijf volg ik vol overgave mijn hart. Ik werk het liefst met mensen die passie voelen voor hun vak. Bij A Beautiful Day haal ik mijn hart op: passie voor het filmvak én romantiek te over. Wat is leuker dan een dag doorbrengen met mensen vervuld van liefde? Op een bruiloft is love all around you! Ik vind het elke keer een avontuur om dat zo mooi mogelijk vast te leggen.

Editor

Copyright © A Beautiful Day 2017 • KvK 27157593